Bezoekers worden maar een kwartier toegelaten in het park voor een vlotte afhandeling en daarom wordt gevraagd het materiaal vooraf goed te sorteren. Staat er toch een wachtrij aan de ingang, blijf dan in de wagen zitten. Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters, hou afstand (minstens 1,5 meter) tot de parkwachters en tot de andere bezoekers.

Kom bij voorkeur alleen of maximaal met twee personen indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen. Hou er rekening mee dat de parkwachters niet zullen helpen. Raak je gezicht niet aan tijdens je bezoek en was je handen grondig zodra je thuis bent.

Geen textiel of asbest

Er kan momenteel geen textiel aangeleverd worden. Je kan ook tijdelijk geen asbesthoudend materiaal aanvoeren omdat hiervoor de nodige beschermingsmiddelen ontbreken. De mondmaskers en beschermende pakken werden gedoneerd aan de zorgsector waar ze momenteel meer nodig zijn. Zonder afspraak heb je geen toegang tot het park. Het bezoek is beperkt tot 15 minuten.

Het aantal bezoekers zal worden beperkt en afspraken gebeuren online via https://www.koksijde.be/afval-en-milieu/milieupark-containerpark/afspraak#select/. Opgelet: de toepassing werkt niet als je surft met Internet Explorer - gebruik dus een andere webbrowser. Het gemeentebestuur vraagt om de tijdsblokken na 17 uur en op zaterdag vrij te houden voor wie nog aan het werk is. (MVQ)

Bezoekers worden maar een kwartier toegelaten in het park voor een vlotte afhandeling en daarom wordt gevraagd het materiaal vooraf goed te sorteren. Staat er toch een wachtrij aan de ingang, blijf dan in de wagen zitten. Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters, hou afstand (minstens 1,5 meter) tot de parkwachters en tot de andere bezoekers.Kom bij voorkeur alleen of maximaal met twee personen indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen. Hou er rekening mee dat de parkwachters niet zullen helpen. Raak je gezicht niet aan tijdens je bezoek en was je handen grondig zodra je thuis bent. Er kan momenteel geen textiel aangeleverd worden. Je kan ook tijdelijk geen asbesthoudend materiaal aanvoeren omdat hiervoor de nodige beschermingsmiddelen ontbreken. De mondmaskers en beschermende pakken werden gedoneerd aan de zorgsector waar ze momenteel meer nodig zijn. Zonder afspraak heb je geen toegang tot het park. Het bezoek is beperkt tot 15 minuten.Het aantal bezoekers zal worden beperkt en afspraken gebeuren online via https://www.koksijde.be/afval-en-milieu/milieupark-containerpark/afspraak#select/. Opgelet: de toepassing werkt niet als je surft met Internet Explorer - gebruik dus een andere webbrowser. Het gemeentebestuur vraagt om de tijdsblokken na 17 uur en op zaterdag vrij te houden voor wie nog aan het werk is. (MVQ)