Aan de vooravond van zomerse topdagen aan zee heeft een van de jobstudenten van strandbar Lichttorenstrand in Knokke-Heist positief getest op het coronavirus. Daarom sluit de bar voorlopig de deuren. "We zijn daarin eerlijk en willen niet meedoen aan doofpotpraktijken", klinkt het bij de uitbaters.

Alle medewerkers worden getest op het virus. Tot dan blijft de strandbar gesloten. "Sorry voor alle hierdoor geannuleerde reservaties en voor onze vaste klanten", zeggen de uitbaters nog. Het is de tweede maal dat een strandbar in Knokke-Heist moet sluiten wegens een coronabesmetting.

(Belga)

Aan de vooravond van zomerse topdagen aan zee heeft een van de jobstudenten van strandbar Lichttorenstrand in Knokke-Heist positief getest op het coronavirus. Daarom sluit de bar voorlopig de deuren. "We zijn daarin eerlijk en willen niet meedoen aan doofpotpraktijken", klinkt het bij de uitbaters. Alle medewerkers worden getest op het virus. Tot dan blijft de strandbar gesloten. "Sorry voor alle hierdoor geannuleerde reservaties en voor onze vaste klanten", zeggen de uitbaters nog. Het is de tweede maal dat een strandbar in Knokke-Heist moet sluiten wegens een coronabesmetting. (Belga)