Strafste leerlingen worden bedankt met chocolaatjes en diploma

Directeur Wolf Vlaeminck schenkt een doosje Merci'tjes aan Thalita Lambert. © EDB
Redactie KW

Het CLW, Centrum Leren en Werken, bedankte deze week 30 leerlingen voor hun inzet op het werk tijdens de coronaperiode.

In het CLW combineren de leerlingen werk en school. De lessen worden momenteel digitaal gegeven en 30 leerlingen kunnen nog verder aan de slag op hun stageplaats. Vanaf 18 mei start men op het CLW met een dag les om de twee weken, om iedere leerling weer te kunnen ontvangen op school. Een deel van de lessen gaat verder digitaal door.

Strafste leerling-diploma

“23 leerlingen van de opleiding Personenzorg en 7 leerlingen van de opleiding Winkel bleven werken tijdens de coronaperiode. Eén van die 30 leerlingen is Thalita Lambert. Donderdag trok directeur Wolf Vlaeminck naar wzc Ter Berk in Anzegem, waar Thalita stage loopt. Ze werd er net als de andere leerlingen verrast met chocolaatjes en een ‘strafste leerling-diploma’.

Thalita was de leerlinge die het CLW nomineerde voor ‘Strafste School’. De school werd uitgekozen door MNM als één van de finalisten, maar door de coronacrisis werd de wedstrijd afgelast. Nu werd Thalita zelf verrast door de directeur als één van de ‘Strafste Leerlingen’. Ze was even sprakeloos. Thalita vindt het niet erg om te werken tijdens de coronacrisis. Ze kan ook haar opleiding tot kapper die ze volgt in avondschool in de praktijk omzetten in het woon-zorgcentrum. Ze leert nu zeer veel bij in deze heftige periode en studeert eind juni af in de opleiding Personenzorg. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier