Stoverij en frietjes tegen kanker als valentijnsmenu in Zedelgem

We zien v.l.n.r. Niko Larock, Peter Haesaert, Ronny Meulemeester en Rudy Vandeputte. (foto BC)

Een dag na Valentijn organiseren de renners van het Share The Passion Cycling Team een benefiet in De Groene Meersen. De opbrengst daarvan gaat naar de 1.000 km van Kom op tegen Kanker.

Het Share The Passion Cycling Team is gegroeid uit het Team Dopijo, eveneens uit Zedelgem. “Share The Passion is de merknaam van ontwerper Luc De Maeght. Hij heeft speciaal voor ons team een uitrusting ontworpen die ook te koop is bij Machteld Live in Style in Loppem. Voor elke verkochte uitrusting gaat trouwens een bedrag naar Kom op tegen Kanker”, begint Ronny Meulemeester van het Share The Passion Cycling Team. Dat bestaat uit een volledig Zedelgems peloton: Arnold Naessens, Rob Jonckheere, Laurens Cromheecke, Michiel Brabant, Rudy Vandeputte, Niko Larock, Peter Haesaert en Ronny Meulemeester.

“We nemen deel aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. Samen met duizenden zielsgenoten fietsen we in het hemelvaartweekend vier dagen lang tegen kanker“, vervolgt Niko Larock.

Echte Flandrienkost

“Maar elk team dat wil deelnemen, moet 5.500 euro verzamelen om te kunnen starten. Om aan deze voorwaarde te kunnen voldoen, organiseren wij verschillende initiatieven. Een daarvan is onze benefietavond op zaterdag 15 februari in De Groene Meersen van Zedelgem. Je kan er vanaf 18.30 uur van een ideaal valentijnsmoment genieten in onze aperitiefbar, met een glaasje bubbels of iets anders. Tussen 19 en 21 uur kan er aangeschoven worden voor échte Flandrienkost: stoverij met frietjes.”

“Als dessert organiseren we een tombola waarin er tal van mooie prijzen te winnen vallen. We sluiten af met een afterparty“, aldus Rudy Vandeputte.

“Iedereen is welkom. Is het nu om te aperitieven, stoverij met frietjes te eten, iets te drinken en een dansje te plaatsen of voor de combinatie van alles. Kaarten voor de stoverij met frietjes, inclusief een consumptie, kosten 25 euro en zijn te verkrijgen bij Arnold Naessens, Rob Jonckheere, Rudy Vandeputte, Niko Larock, Ronny Meulemeester en mezelf”, besluit Peter Haesaert. (BC)

Info: 0476 38 30 03 of ronny.meulemeester5@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier