Stormloop voor ontmoeting met de Kampioenen in Emelgem

Doordat de brouwerij als sponsor meewerkte aan de nieuwste Kampioenenfilm, konden de acteurs uitgenodigd worden. © foto Frank
Redactie KW

Om en bij de vijfhonderd fans zakten naar het Bierkasteel Vanhonsebrouck af om met de acteurs van FC De Kampioenen op de foto te gaan. Doordat de brouwerij met Filou sponsor is van de nieuwste film van De Kampioenen, konden de acteurs naar Emelgem gehaald worden.

“Tournée Zénerale”, riep Marijn Devalck alias Balthazar Boma van FC De Kampioenen toen hij met een Filou in de hand het podium beklom in de balzaal van het Bierkasteel. Het leidde tot hilariteit bij de fans die waren afgezakt naar het Bierkasteel. “Doordat we als sponsor meewerkten aan de nieuwste Kampioenenfilm, konden we de acteurs uitnodigen”, verklaart Michiel Clyncke van het Bierkasteel. “In de film deden we aan productplacement. Hier en daar zie je Filou opduiken.”

Ben Rottiers (Pol) en Tuur De Weert (Maurice) zakten ook af naar Emelgem.
Ben Rottiers (Pol) en Tuur De Weert (Maurice) zakten ook af naar Emelgem.© foto Frank

Jong en oud stond de acteurs op de parking van het Bierkasteel op te wachten. Het was telkens reikhalzend uitkijken wie de parking kwam opgereden. Uiteindelijk daagden Danni Heylen (Pascale), An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van Den Heuvel (Carmen), Ann Tuts (Doortje), Ben Rottiers (Pol), Tuur De Weert (Maurice), Machteld Timmermans (Goedele) en Marijn Devalck (Boma) op.

In een setting in de Balzaal van het Bierkasteel vatten ze post en kon iedereen om de beurt een foto laten nemen bij de acteurs. Bedoeling is dat ze straks nog naar Michelle’s Pub trekken om een praatje te slaan met de fans.

(MI-foto’s & video Frank)

https://www.youtube.com/watch?v=NSIVR3-8Elo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier