Storing aan Anzegemse straatverlichting

Anders helder verlicht maar nu pikdonker, de Kerkstraat. Het is dus opletten geblazen voor de weggebruikers. © (Foto XC)
Redactie KW

Langs een deel van de Kerkstraat, de Landergemstraat, Kalkstraat en de Berkenlaan werken de straatlantaarns niet door een storing. Fluvius liet al weten vanavond nog een technicus langs te sturen om de storing te herstellen. Bestuurders wordt aangeraden snelheid aan te passen en preventief te rijden.

Het is donker, pikdonker vanaf Studio Foka tot even na het Sint-Vincentiusinstituut in de Kerkstraat, delen van de Landergemstraat tot aan de Buikstraat alsook de Kalkstraat tot aan Ter schabbe en de Berkenlaan zitten in het donker. “Gisteren brandden de lampen nog. Toen ik vandaag om 18 uur terug naar huis kwam, moest ik mijn slot zoeken in het donker. Normaal schijnt de straatverlichting tot in mijn tuintje. Ze zullen vandaag niet aangegaan zijn”, vertelt een buurtbewoonster in de Kerkstraat. Fluvius werd ingelicht met de storing en zal een een ploeg uitsturen om de storing te repareren.

Het is opletten geblazen voor bestuurders, want ook de speciale verlichting boven de zebrapaden is stuk. Hoe lang de storing nog zal duren en wat de oorzaak is, kan Fluvius nog niet mededelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier