Het bizarre ongeval deed zich voor in de nacht van woensdag op donderdag. Een 64-jarige bestuurder reed met zijn Range Rover op de parking aan de achterzijde van het station in de Kortemarkstraat in Lichtervelde. De man reed om onduidelijke redenen de voetgangerstunnel binnen en donderde de steile trap af, tot helemaal beneden. Er vielen geen gewonden. Naar verluidt was de man stomdronken.

De beschonken bestuurder reed deze voetgangerstunnel binnen..., Foto Kurt
De beschonken bestuurder reed deze voetgangerstunnel binnen... © Foto Kurt

Het was de depannagedienst van autohandelaar Rik Cool uit Lichtervelde die de auto weer uit zijn hachelijke situatie bevrijdde. Een klus van een goeie twee uur. Maar hoe hij dat huzarenstukje precies klaarspeelde, wil Rik niet kwijt. "Het was trouwens niet de eerste keer dat ik daar een auto uit haalde. Wonder boven wonder raakte die wagen slechts heel licht beschadigd. Ongelooflijk!"

De foto's doken donderdagnamiddag op op de Facebookpagina 'Stationschef', waar het hilarische reacties regent.

De Range Rover reed via de trappen helemaal tot beneden in de tunnel., Facebook Stationschef
De Range Rover reed via de trappen helemaal tot beneden in de tunnel. © Facebook Stationschef
De wagen werd nadien getakeld., Facebook Stationschef
De wagen werd nadien getakeld. © Facebook Stationschef
Het bizarre ongeval deed zich voor in de nacht van woensdag op donderdag. Een 64-jarige bestuurder reed met zijn Range Rover op de parking aan de achterzijde van het station in de Kortemarkstraat in Lichtervelde. De man reed om onduidelijke redenen de voetgangerstunnel binnen en donderde de steile trap af, tot helemaal beneden. Er vielen geen gewonden. Naar verluidt was de man stomdronken.Het was de depannagedienst van autohandelaar Rik Cool uit Lichtervelde die de auto weer uit zijn hachelijke situatie bevrijdde. Een klus van een goeie twee uur. Maar hoe hij dat huzarenstukje precies klaarspeelde, wil Rik niet kwijt. "Het was trouwens niet de eerste keer dat ik daar een auto uit haalde. Wonder boven wonder raakte die wagen slechts heel licht beschadigd. Ongelooflijk!"De foto's doken donderdagnamiddag op op de Facebookpagina 'Stationschef', waar het hilarische reacties regent.