Stoffel Vandoorne ontmoet zijn fans komende zaterdag op het autosalon

Redactie KW

Op zaterdag 14 januari, de eerste publieksdag van het autosalon in Brussel, zal kersvers F1-piloot Stoffel Vandoorne op de Honda-stand aanwezig zijn voor de bezoekers.

Rond 15.30 uur is er een meet-and-greet-sessie op de stand van Honda in Paleis 4 van Brussels Expo. Voordien zal Stoffel Vandoorne de aanwezige journalisten te woord staan tijdens een persconferentie.

Na zijn GP2-kampioenstitel in 2015 wist Stoffel Vandoorne vorig jaar bij zijn F1-debuut in Bahrein meteen een eerste punt te veroveren voor McLaren-Honda. Daarnaast schitterde onze landgenoot ook met het Docomo Dandelion Honda-team in de Japanse SuperFormula: twee overwinningen, een polepositie en drie podiumplaatsen. Wat een palmares voor wat eigenlijk een gewoon overgangsseizoen had moeten worden.

Dit jaar werd Stoffel Vandoorne gepromoveerd tot officiële McLaren-Honda-rijder, om het volledige F1-seizoen te betwisten als teamgenoot van Fernando Alonso. Een tweevoudige wereldkampioen als referentie, een ambitieus team en een nieuw reglement dat de hiërarchie in de Formule 1 wel eens helemaal zou kunnen omgooien. Het belooft dan ook een bijzonder boeiend seizoen te worden voor de 24-jarige Rumbekenaar, die al volledig gefocust is op het komende seizoen.