Sticky zoekt een thuis waar hij zichzelf mag zijn

Sticky zoekt een thuis waar hij zichzelf mag zijn. © AN
Annelies Nollet

Ook in deze crisistijd gaat De Krant van West-Vlaanderen elke week op zoek naar een nieuwe thuis voor een dier. Deze week helpen we Brenda Devos van dierenasiel vzw De Knuffelpootjes in Rekkem zoeken naar een baasje voor Sticky (7).

Sticky is een kruising tussen een Engelse buldog en een Duitse herder met een obsessie voor autobanden. Zijn baasje stond hem rond Nieuwjaar af aan het asiel en sindsdien had nog niemand interesse voor hem.

“Dat heeft verschillende redenen”, legt Brenda uit. “De combinatie van rassen schrikt mensen af. Bovendien is Sticky niet bepaald een knuffelhond. Hij vindt mensen helemaal oke en zal niet bijten of blaffen naar vreemden. Maar hij heeft ook geen interesse in hen. Hij kan zichzelf perfect bezig houden met hondenspeeltjes en heeft weinig behoefte aan aaitjes of een knuffel. Maar het allerliefste speelt hij met een autoband. En dat is een van de schattigste dingen die je ooit zal zien. We hebben er hier al dikwijls goed mee gelachen. Ik hoop dat we iemand vinden die Sticky de kans wil geven om zichzelf te zijn.”

https://www.youtube.com/watch?v=bcFLmpu421o

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.