Het is geen afscheid in mineur, schrijft het koppel in een Facebookbericht. "We doen na 13 jaar vol overgave en enthousiasme de deuren dicht. We willen bovenal onze klanten bedanken: jullie hebben er 13 fantastisch boeiende jaren van gemaakt en van het getal 13 geluksgetal gemaakt voor ons", klinkt het. Ook gastronoomgidsen Michelin en GaultMillau krijgen een woord van dank voor hun wederzijds en jarenlang vertrouwen: Berto had één ster en een score van 16/20.

"We slaan de pagina nu volledig om naar het volgende hoofdstuk, dat van Bistro Berto, waar u sinds een jaar kan genieten van de typische Bistro Berto-keuken in een sportief kader", gaat het verder. Die bistro opende halverwege augustus 2018 op de eerste verdieping van de nieuwe tribune van het Regenboogstadion. "Het is eigenlijk een droom: een bistro in het stadion van de ploeg (Zulte-Waregem, red.) waarvoor ik al zo lang supporter. Ik voel me hier al helemaal thuis", vertelde David daarover in deze krant.

Op naar de volgende 13 jaar

Bij de opening van Bistro Berto beslisten David en An al dat de sterrenzaak in de Holstraat op een lager pitje zou draaien. "Ik zal het compacter houden, we zullen enkel nog op bepaalde dagen openen. De wereld van de gastronomie verandert en mensen leven anders. Het is een perfect moment voor een nieuwe uitdaging", zei David toen. Nu kiest het koppel dus voluit voor Bistro Berto. "We hopen u te mogen verwennen voor minstens opnieuw 13 jaar", besluiten ze.

(PNW)

Het is geen afscheid in mineur, schrijft het koppel in een Facebookbericht. "We doen na 13 jaar vol overgave en enthousiasme de deuren dicht. We willen bovenal onze klanten bedanken: jullie hebben er 13 fantastisch boeiende jaren van gemaakt en van het getal 13 geluksgetal gemaakt voor ons", klinkt het. Ook gastronoomgidsen Michelin en GaultMillau krijgen een woord van dank voor hun wederzijds en jarenlang vertrouwen: Berto had één ster en een score van 16/20."We slaan de pagina nu volledig om naar het volgende hoofdstuk, dat van Bistro Berto, waar u sinds een jaar kan genieten van de typische Bistro Berto-keuken in een sportief kader", gaat het verder. Die bistro opende halverwege augustus 2018 op de eerste verdieping van de nieuwe tribune van het Regenboogstadion. "Het is eigenlijk een droom: een bistro in het stadion van de ploeg (Zulte-Waregem, red.) waarvoor ik al zo lang supporter. Ik voel me hier al helemaal thuis", vertelde David daarover in deze krant.Bij de opening van Bistro Berto beslisten David en An al dat de sterrenzaak in de Holstraat op een lager pitje zou draaien. "Ik zal het compacter houden, we zullen enkel nog op bepaalde dagen openen. De wereld van de gastronomie verandert en mensen leven anders. Het is een perfect moment voor een nieuwe uitdaging", zei David toen. Nu kiest het koppel dus voluit voor Bistro Berto. "We hopen u te mogen verwennen voor minstens opnieuw 13 jaar", besluiten ze. (PNW)