Stephanie en Glenn starten webshop met betaalbare spullen voor jonge ouders

Glenn en Stephanie starten Turtlelie op. (foto WK)
Glenn en Stephanie starten Turtlelie op. (foto WK)
Redactie KW

Stephanie Gryson en Glenn Herssens uit Varsenare openden met Turtlelie een ‘kids concept & fashion store’ voor jonge ouders. “We hebben lang getwijfeld, maar hebben dan toch maar de sprong gewaagd.”

Stephanie Gryson (25) en Glenn Herssens (29) hebben zelf een peuter en een jonge kleuter in huis: Fleur is er 4, Senne vierde net nog zijn eerste verjaardag. “We hebben dus zelf ook veel ervaring met onlineshoppen”, zegt Stephanie. “Wat ons daarbij altijd weer opvalt, is dat de mooie dingen meestal nogal prijzig zijn. Ook is er voor jongens niet altijd zoveel keuze.”

Stephanie en Glenn bieden leuke kinderartikelen – niet alleen kledij maar ook speelgoed en decoratie voor de kinderkamer – aan tegen betaalbare prijzen. “Onze richtlijn is wat we er zelf als jonge ouders aan zouden willen besteden”, zegt Glenn.

“Daarnaast willen we er ook naar streven om heel bereikbaar te zijn. Onze klanten kunnen ons niet alleen aanspreken via het contactformulier op onze website, maar ook via Facebook, Instagram of WhatsApp. Ze kunnen ons bellen én mailen en het is ook mogelijk om je aankopen bij ons thuis te komen afhalen en cash te betalen. Op die manier willen we alle generaties aanspreken, ook grootouders bij wie het online-shoppen nog niet zo ingeburgerd is.”

geen risico’s

“We hebben zelf lang getwijfeld of het wel een goed idee was, maar door corona zijn veel mensen toch al wat vertrouwder geworden met dat concept. Het was dus nu of nooit”, zegt Stephanie. “En het leek ons ook gewoon veiliger om te starten met een webshop. We wilden geen risico’s nemen.”

Voorlopig werken Glenn en Stephanie allebei nog voltijds. Stephanie in de thuiszorg, Glenn in de wegenbouw. “Als de webshop goed van de grond komt, volgt er dan later misschien nog wel een fysieke winkel. Daar zouden we dan echt op de beleving willen inzetten”, aldus Glenn. “Dit is voor mij inderdaad iets helemaal anders, maar we beleven hier allebei heel veel plezier aan. Stephanie heeft vooral oog voor het esthetische, ikzelf zal instaan voor de technische kant van de webshop. En ik doe ook het productmanagement, de groothandels contacteren en zo. Voor ons is dit een droom die uitkomt.” (Wim Kerkhof)

Voor hun webshop gingen Glenn en Stephanie in zee met onder meer Vis Ta Vie Bébé, BB & Co, Atmosphera en Made for little Monkeys. De volledige collectie is terug te vinden op www.turtlelie.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.