Stemmen voor Miss West-Vlaanderen Emily uit Ardooie

© BELGA
Redactie KW

Voor Miss West-Vlaanderen, Emily Van Eeckhoutte uit Ardooie, is de race naar het kroontje van Miss België in de eindfase gekomen.

Vanaf maandag vinden er gesprekken plaats met de juryleden. De jury beschikt over een derde van het stemmentotaal. Onze Miss West-Vlaanderen is er vol vertrouwen aan begonnen. “De spanning stijgt stilaan naar een hoogtepunt, want zaterdag is het te doen, daar in de Panne”, zegt vader-supporter Mario Van Eeckhoutte. Als supporter staat Mario er niet alleen voor. Zaterdag zal er om 16 uur een bus met fans vanuit Ardooie de trip naar de Panne maken om Emily te steunen in haar poging om naast het kroontje van Miss West-Vlaanderen ook het kroontje van Miss Belgie in de wacht te slepen. Wie niet op de bus zit, kan ook nog zijn steentje bijdragen.

“De verkiezing komt rechtstreeks op televisie. Rond 20 uur moet je afstemmen op Ment TV. Zowel Proximus kijkers als Telenet kijkers kunnen daarop afstemmen. Een derde van de stemmen wordt door televoting toegekend. Daarvoor moet je een sms sturen naar 6665 met vermelding MB30. Je kan meerdere keren stemmen en dit kost één euro per sms. Echt belangrijk, want het gaat om een derde van de stemmen”, zegt Mario. Het laatste derde van de stemmen komt van de organisatie van Miss België. Stemmen voor Emily en afstemmen op Ment TV, zaterdag 12 januari.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.