Vanaf 16 uur trekt MVC De Argentijntjes de zomerkermis op gang aan Jeugdhuis Kernelle aan de kerk van Dentergem en iedereen kan mee bepalen welke muziek er te horen valt. Via http://bit.ly/dentergemsetop100 kan iedereen zijn/haar top drie ingeven, samen met een boodschap die ze tijdens het evenement op groot scherm zullen tonen.

Dentergembonnen

De ultieme top 100 wordt integraal afgespeeld en erna zorgt dj Reversed voor de zomerse hits. Elke aanwezige maakt bovendien kans op een van de drie Dentergembonnen van 100 euro. (DB)

Vanaf 16 uur trekt MVC De Argentijntjes de zomerkermis op gang aan Jeugdhuis Kernelle aan de kerk van Dentergem en iedereen kan mee bepalen welke muziek er te horen valt. Via http://bit.ly/dentergemsetop100 kan iedereen zijn/haar top drie ingeven, samen met een boodschap die ze tijdens het evenement op groot scherm zullen tonen. De ultieme top 100 wordt integraal afgespeeld en erna zorgt dj Reversed voor de zomerse hits. Elke aanwezige maakt bovendien kans op een van de drie Dentergembonnen van 100 euro. (DB)