Stefanie Callebaut van SX zwanger van eerste kindje

© FB Stefanie Callebaut
Philippe Verhaest

Heuglijk nieuws ten huize SX, de populaire Kortrijkse indiepopband. Zangeres Stefanie Callebaut verwacht in juli haar eerste kindje. Dat meldt ze via haar Facebookprofiel.

Stefanie Callebaut, die met Pieter De Praitere een koppel vormt, gooit al sinds 2009 hoge ogen met SX en rijgt met de regelmaat van de klok de hits aan elkaar. Gold en Black Video zijn hun bekendste nummers, maar binnen enkele maanden zal er ten huize Callebaut-De Praitere toch een iets ander geluid te horen zijn.

Via haar Facebookprofiel laat Stefanie Callebaut (33) weten dat ze op 9 juli ouders worden van hun allereerste kindje. De setting voor de blijde boodschap is tot in het detail afgewerkt. Stefanie aan de piano – verwijzend naar haar passie voor muziek en op het instrument zijn twee motorhelmen te zien. Papa in spa Pieter serveert een klein babymotorhelmpje. Daarmee verwijst Stefanie naar de motorrit die ze voor De Warmste Week heeft afgelegd. Midden december vertrok ze vanuit Kortrijk voor een 5.500 kilometer lange rit naar het uiterste zuiden van Italië. “Wat echt niemand weet…. dat ik die laars zwanger reed”, valt veelbetekenend te lezen. Op de piano meldt een krijtbord dat er een kleine treble maker on the way is. Het muzikaal gevoel van de spruit lijkt nu al snor te zitten.

Stefaniehttps://www.facebook.com/stefanie.callebauthttps://www.facebook.comFacebook1

Wat echt niemand weet: …. dat ik die laars zwanger reed 🙊💁🏼‍♀️ 🤗

Geplaatst door Stefanie Callebaut op Vrijdag 31 januari 2020

rich1.0https://www.facebook.com/stefanie.callebaut/posts/10221522210466900552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier