De vereniging had gezorgd voor fietstalling en enkele buurtbewoners haalden hun banken en stoelen naar buiten om de vermoeide benen van sommige fietsers even te laten rusten.

Woensdag neemt OKRA-trefpunt Nieuwpoort deel aan de tocht. Er zijn telkens wandellussen van 2, 4, 8 of 12 km. En fietslussen van 40, 60 of 80 km. Door de hitte kiezen de meeste fietsers voor de 40 of 60 km. Voor alle deelnemers is er na afloop van de rit nog een avondmaal voorzien in de GO-school afdeling van De Panne. De tocht, die de naam 'Toeren in de Moeren' kreeg, is aan zijn 12de editie toe.

(JT)

De vereniging had gezorgd voor fietstalling en enkele buurtbewoners haalden hun banken en stoelen naar buiten om de vermoeide benen van sommige fietsers even te laten rusten.Woensdag neemt OKRA-trefpunt Nieuwpoort deel aan de tocht. Er zijn telkens wandellussen van 2, 4, 8 of 12 km. En fietslussen van 40, 60 of 80 km. Door de hitte kiezen de meeste fietsers voor de 40 of 60 km. Voor alle deelnemers is er na afloop van de rit nog een avondmaal voorzien in de GO-school afdeling van De Panne. De tocht, die de naam 'Toeren in de Moeren' kreeg, is aan zijn 12de editie toe.(JT)