Stan Van Samang brengt ‘Stan zingt’ op Paraschol in Beernem

Tijdens zijn optreden ging Stan er zelfs een bij liggen. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

Dinsdagavond was het tweede Paraschol-optreden op het evenementenplein van O.C. De Kleine Beer in Beernem uitverkocht. Niemand minder dan Stan Van Samang bracht er zijn show ‘Stan zingt’.

Stan was heel gelukkig dat hij terug op het podium kon staan. Hij herinnerde zich zelfs zijn eerste optreden voor Concertevents. Hij verwees naar die show in het Concertgebouw van Brugge. “En twaalf jaar later sta ik terug op een event van Willy en Sofie”, zegt Stan tegen het publiek. Hij bedankte hen omdat ze in deze moeilijke tijden toch een oplossing vonden om een optreden te kunnen realiseren. Stan vroeg dan ook een luid applaus voor het echtpaar Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke van Concertevents, die zelf in Beernem wonen. Stan bracht zijn bekend repertoire, met liedjes zoals ‘Candy’, ‘Welcome Home’, ‘Goodbye’ (voor zijn vorig jaar overleden vriend), ‘Goeiemorgend Goeiendag’, enz. Hij zong ook drie bisnummers, waaronder zijn eigen versie van ‘Een ster’. Stan werd getrakteerd op een daverend applaus. (PADI & Daniël)

Het was heel gezellig.
Het was heel gezellig.© PADI/Daniël

Woensdagavond 5 augustus geven ze ook mooi weer uit. Ideaal om misschien eens het optreden van David Vandyck ‘Akoestisch’ bij te wonen op dezelfde locatie in Beernem. Info en tickets : 0479 31 84 – www.concertevents.be.

Een zicht op het evenementenplein.
Een zicht op het evenementenplein.© PADI/Daniël

Met een diepe buiging bedankten Stan en zijn muzikant het publiek.
Met een diepe buiging bedankten Stan en zijn muzikant het publiek.© PADI/Daniël

Een gezellig onderonsje met v.l.n.r. Arnaud Bouché, Maité Teirlinck, Tim Monsecour, Miguel Teirlinck, Lloyd Henneman en eerste schepen van cultuur Patricia Waerniers, allen uit Beernem.
Een gezellig onderonsje met v.l.n.r. Arnaud Bouché, Maité Teirlinck, Tim Monsecour, Miguel Teirlinck, Lloyd Henneman en eerste schepen van cultuur Patricia Waerniers, allen uit Beernem.© PADI/Daniël

Ook Christina Clemens (Sijsele), Rudy Ornelis (Sijsele), Davy Gailliaert (Sint-Joris) en Gaëlle Letesson (Sint-Joris) amuseerden zich.
Ook Christina Clemens (Sijsele), Rudy Ornelis (Sijsele), Davy Gailliaert (Sint-Joris) en Gaëlle Letesson (Sint-Joris) amuseerden zich.© PADI/Daniël

Nog een groepje met v.l.n.r. een goede vriendin (wilde niet met haar naam op het web), Martine Sucaet (Aalter), Stéphanie Vande Walle (Knokke) en Vicky De Vos (Sint-Joris).
Nog een groepje met v.l.n.r. een goede vriendin (wilde niet met haar naam op het web), Martine Sucaet (Aalter), Stéphanie Vande Walle (Knokke) en Vicky De Vos (Sint-Joris).© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.