Moeilijk gaat ook, bewijzen ze bij de Stadsharmonie Wervik. In tijden van corona komen ze nu op de proppen met de eerste 'Together Apart'-uitvoering. De muzikanten speelden thuis 'You'll Never Walk Alone' om iedereen een hart onder de riem te steken. Solo op verschillende instrumenten toonde de Stadsharmonie Wervik zich samen solidair. Dirigent Benjamin Verstraete van de jeugdharmonie zorgde voor de montage.

Met hun opmerkelijk en zeer geslaagd initiatief kwam de Stadsharmonie Wervik dinsdagavond op het einde van Het Journaal op Eén in 'Een lach en een traan', met daarin de opvallendste beelden van de afgelopen 24 uur in coronatijden samengevat. Donderdagavond waren ze dan op VIER te zien in het actuamagazine #Corona2020.

(EDB)

You'll Never Walk Alone

In tijden van corona is het ook voor onze stadsharmonie onmogelijk om samen te musiceren. Alhoewel? Moeilijk gaat ook! Wat vinden jullie van onze eerste “Together Apart” uitvoering? We kozen voor 'You'll Never Walk Alone' om iedereen een hart onder de riem te steken! #tousensemble #samensolosamensolidair Merci jeugddirigent Benjamin Verstraete voor de montage! #YouNeverWalkAlone #muziekvanuitmijnkot #StadsharmonieWervik #Wervik #harmonie #corona

Geplaatst door Stadsharmonie Wervik op Dinsdag 24 maart 2020
Moeilijk gaat ook, bewijzen ze bij de Stadsharmonie Wervik. In tijden van corona komen ze nu op de proppen met de eerste 'Together Apart'-uitvoering. De muzikanten speelden thuis 'You'll Never Walk Alone' om iedereen een hart onder de riem te steken. Solo op verschillende instrumenten toonde de Stadsharmonie Wervik zich samen solidair. Dirigent Benjamin Verstraete van de jeugdharmonie zorgde voor de montage.Met hun opmerkelijk en zeer geslaagd initiatief kwam de Stadsharmonie Wervik dinsdagavond op het einde van Het Journaal op Eén in 'Een lach en een traan', met daarin de opvallendste beelden van de afgelopen 24 uur in coronatijden samengevat. Donderdagavond waren ze dan op VIER te zien in het actuamagazine #Corona2020.(EDB)