Stadsbestuur verrast personeel met onbijtpakket

Het ontbijtpakket liet zich bij de stads- en OCMW-personeelsleden alvast smaken. (Foto LVW) © Foto LVW
Redactie KW

De zowat tweehonderd stads- en OCMW-personeelsleden werden zondagmorgen een ontbijtpakket aan huis bezorgd en dit op initiatief van het stadsbestuur. Het royale ontbijtpakket werd alvast letterlijk en figuurlijk gesmaakt. De vele lovende reacties op sociale media liegen er niet om.

Alvast een mooi gebaar van het Wervikse stadsbestuur dat daarmee het personeel wil bedanken voor het werken tijdens deze moeilijke coronatijden. Schepen voor personeel Geert Bossuyt (SP.a) kwam met het voorstel op de proppen om het personeel op deze manier een blijk van waardering te geven. “Mijn voorstel werd besproken tijdens het personeelsoverleg”, zegt schepen Bossuyt.

“Als stadsbestuur zijn we onze mensen heel dankbaar voor hun geleverde inspanningen. In samenspraak met de personeelsdienst werd mijn voorstel dan uitgewerkt. De Vriendenkring van het stadspersoneel werkte mee aan dit initiatief waardoor we dit leuke ontbijtgeschenk aan al onze werknemers konden bezorgen”, aldus de schepen.

De Wervikse bakkers droegen hun steentje bij. Zij lieten de ontbijtpakketten aan huis bezorgen. Wie niet in Wervik-Geluwe woont, werd bedeeld door enkele personeelsleden van de stad, ofwel door een plaatselijke bakker.

(LVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier