In de strijd tegen het coronavirus wil het stadbestuur van Waregem haar inwoners verenigen. "We voelen immers een grote solidariteit en wil om te helpen onder onze inwoners", zegt burgemeester Kurt Vanryckeghem. "Via een online platform kunnen mensen die hulp nodig hebben, hun vragen (laten) doorgeven, maar kunnen Waregemnaren zich ook als vrijwilliger registreren. De medewerkers van het welzijnshuis vangen ale vragen en registraties op en doen de verdere coördinatie."

Om de actie tot bij alle inwoners te krijgen, wordt er donderdag 19 maart ook een bewonersbrief in de hele stad bedeeld. "Op de achterkant van de brief staan een formulier die vrijwilligers kunnen invullen en een affiche die hulpbehoevenden aan hun raam kunnen hangen."

Alle info op www.waregem.be/waregemhelpt

In de strijd tegen het coronavirus wil het stadbestuur van Waregem haar inwoners verenigen. "We voelen immers een grote solidariteit en wil om te helpen onder onze inwoners", zegt burgemeester Kurt Vanryckeghem. "Via een online platform kunnen mensen die hulp nodig hebben, hun vragen (laten) doorgeven, maar kunnen Waregemnaren zich ook als vrijwilliger registreren. De medewerkers van het welzijnshuis vangen ale vragen en registraties op en doen de verdere coördinatie."Om de actie tot bij alle inwoners te krijgen, wordt er donderdag 19 maart ook een bewonersbrief in de hele stad bedeeld. "Op de achterkant van de brief staan een formulier die vrijwilligers kunnen invullen en een affiche die hulpbehoevenden aan hun raam kunnen hangen."Alle info op www.waregem.be/waregemhelpt