Stad Roeselare stelt drie nieuwe directeurs van de stadsadministratie voor

Vlnr. Bart Vandenbroucke, Wim Roef en Emmanuel De Corte. © STEFAAN BEEL
Redactie KW

Twee van hen zijn totaal nieuw : Bart Vandenbroucke is op vandaag nog directeur van het CVO in Roeselare, Emmanuel De Corte werkt bij het Nederlandse bedrijf Ecorys. Wim Roef is als directeur van de Sociale Dienst van het OCMW wél al vertrouwd met het Roeselaarse stadsapparaat.

In het kader van de nieuwe organisatiestructuur die momenteel in de stadsadministratie wordt uitgerold, zijn vandaag de drie nieuwe directeurs van de stad Roeselare voorgesteld. Bart Vandenbroucke (44) wordt directeur Ondersteunende Diensten. Hij is handelsingenieur van opleiding en was sinds september 2008 algemeen directeur van CVO Roeselare, het centrum voor volwassenenonderwijs.

Wim Roef (52) gaat aan de slag als directeur Mens. De Ruiseledenaar is sinds 2013 directeur Sociale Dienst bij het OCMW van Roeselare en werkte de voorbije maanden aan de integratie van de welzijnsdiensten van stad en OCMW.

Emmanuel De Corte (41) wordt de nieuwe directeur Ruimte. Hij is afkomstig uit Kuurne en genoot een opleiding Rechten. Momenteel werkt hij nog bij het departement Energy en Environment van het Nederlandse bedrijf Ecorys.

Ten laatste op 1 september 2015 zullen ze alle drie in dienst zijn. Samen met de nieuwe stadssecertaris Geert Sintobin en financieel beheerder Katrien Verbrugghe zullen ze het management team vormen van de stad Roeselare. De drie directeurs krijgen de leiding over een 600-tal personeelsleden.

(VVHR)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare van vrijdag 24 april 2015.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier