https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Stad Oudenburg geeft 80 geschenkbonnen aan kwetsbare gezinnen

Stad Oudenburg wil ervoor zorgen dat alle kinderen speelgoed krijgen.© LIN
Stad Oudenburg wil ervoor zorgen dat alle kinderen speelgoed krijgen.© LIN
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Het OCMW van Oudenburg maakt 2.000 euro vrij die via cadeaubonnen voor speelgoed geschonken worden aan kansarme gezinnen.

“Kinderen tellen af naar 6 december. Ook in coronatijden werden heel wat brieven naar Sinterklaas geschreven. En alle kinderen hopen iets van hun verlanglijstje te mogen ontvangen. Maar niet alle ouders hebben het financieel gemakkelijk om hun kinderen te kunnen verwennen, zeker niet in deze bizarre tijden”, weet schepen van Jeugd en Welzijn Romina Vanhooren.

Speelgoedbonnen

Om kinderen uit kansarme gezinnen toch een cadeautje te gunnen, schenkt het OCMW 2.000 euro aan bonnen voor speelgoed. Ze kunnen deze bonnen spenderen bij Dreamland. Daarmee hopen we 80 kinderen gelukkig te maken.”

“Onze stad is een stad voor iedereen, dat blijven we herhalen en zetten dat ook om in de praktijk. We blijven verder bouwen aan een stad waar iedereen zich thuis kan en mag voelen en waar we klaar staan voor de personen die hulp kunnen gebruiken”, zegt burgemeester Anthony Dumarey. (LIN)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten