Stad Oostende betaalt tickets Zilverrock terug

Redactie KW

De stad Oostende gaat de tickets voor Zilverrock terugbetalen. Aanvankelijk zou het seniorenfestival een nieuwe datum krijgen, maar nu is beslist de editie 2020 definitief af te gelasten.

Het jaarlijkse muziekfestival Zilverrock zou normaal op maandag 16 maart plaatsvinden in het Kursaal van Oostende. Aanvankelijk was het de bedoeling een nieuwe datum te zoeken, maar intussen is duidelijk dat er in 2020 geen Zilverrock meer zal doorgaan. Daarom besliste het stadsbestuur nu om de tickets terug te betalen. “Vanaf het moment dat de omstandigheden het toelaten, zal de stad in 2021 een volwaardige nieuwe editie van Zilverrock organiseren met een gelijkaardig programma”, luidt het.

Van maandag 16 november tot en met vrijdag 4 december kunnen tickethouders een terugbetaling aanvragen via het UiTloket. Daarvoor is het transactienummer op het afscheurstrookje van het oorspronkelijke ticket nodig. Een terugbetaling aanvragen is eenvoudig en kan op twee manieren: via het digitale invulformulier op www.oostende.be/terugbetaling-zilverrock of via het gratis telefoonnummer 0800 1 8400 (optie 4) of 059 33 90 00 van het UiTloket, van maandag tot vrijdag van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 14 tot 18 uur. Gevraagd wordt om het oorspronkelijke ticket en je bankrekeningnummer bij de hand te houden.

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier