Stad Menen zet haar medewerkers in de bloemetjes

Enkele medewerkers konden hun geschenk al in ontvangst nemen. We zien v.l.n.r.: Eric Algoed, Annelies Vanooteghem, Zsa-Zsa Verschaeve, Sofie Verhelst, Arne Vercamer, schepen Angelique Declercq, Tom Craynest, Jurgen Vanholme en burgemeester Eddy Lust. © WO
Redactie KW

In het kader van de Dag van de Medewerker zette stad Menen de spotlights op de 800 medewerkers van de stad.

“We kunnen dit gezien de coronamaatregelen niet grootschalig doen, spijtig maar het is nu eenmaal zo. Daarom hebben we enkele van onze medewerkers uitgenodigd; zij vertegenwoordigen al hun collega’s”, vertelt schepen van personeelszaken Angelique Declercq.

“Alle 800 medewerkers krijgen een koffietas. Ze bestaan in zes kleuren die verwijzen naar de nieuwe huisstijl van de stad. Verder krijgen ze een koekje maar belangrijk is wat we in 2020 en in de toekomst voor hen deden en doen.”

Extra’s

“We hebben nu eenmaal goede medewerkers en willen hen daarvoor ook bedanken. Zo zullen de maaltijdcheques vanaf heden met 1 euro opgetrokken worden zodat men nu 6,50 euro krijgt. Met Sinterklaas zal men een Shop en Beleefbon ontvangen van 40 euro en in december krijgt men eenmalig een Ecocheque van maximaal 76 euro. Wat de tweede pensioenpijler betreft, daar staat er een verhoging van 2,5 % naar 3% in 2021 in het vooruitzicht”, besluit de schepen. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier