Stad Menen schenkt 750 geschenkboxen met lokale producten aan medewerkers

Redactie KW

Vandaag, op de Dag van de Medewerker, schonk de stad Menen 750 geschenkboxen aan zijn medewerkers.

“In dit coronajaar, waarin iedereen het moeilijk had en waar veel gevraagd werd van het personeel, wilden we deze dag binnen onze organisatie niet zomaar laten voorbijgaan” zegt schepen van Personeelszaken Angelique Declercq (Vooruit).

“We pakten dan ook uit met een welverdiende attentie en stonden even stil bij de inzet van onze medewerkers, een uitgelezen moment om even uit de dagelijkse routine te stappen. Spijtig genoeg kon het weer niet in een grote groep en moesten we teruggrijpen naar de manier waarop we het vorig jaar deden, de attenties individueel overhandigen.”

Lokaal aangekocht

“Dat iedereen zich elke dag engageert voor zijn werkgever, is evident. Maar dat betekent niet dat we onze dankbaarheid voor die dagelijkse inzet op de Dag van Medewerker niet mogen onderstrepen. We geven vandaag met ons college van burgemeester en schepenen iedereen een attentie als blijk van onze waardering. Alle 750 medewerkers kregen een geschenkbox met lekkers. Alle producten zijn aangekocht bij lokale handelaars en de pakketten werden samengesteld door de arbeidszorgmedewerkers van Veerkracht 4 en Travo.” (WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.