Stad Harelbeke pakt uit met ‘Santé ip de congé’

© (Foto Pixabay)
Redactie KW

Op zondag 5 juli organiseert Stad Harelbeke een eerste zomerevenement met ‘Santé ip de congé’: samen aan de voordeur bij je buren zitten om te genieten van een aperitief. Inschrijven met kans op een bezoek van de verrassingskaravaan kan nog tot 28 juni.

Op zondag 5 juli zet heel Harelbeke de congé goed in, met een aperitief vanuit ons kot, samen met de buren. “Meer dan een hapje en een drankje is er niet nodig om samen te klinken op de zomermaanden. We spreken af om 11 uur, aan de voordeur”, zegt schepen van Feestelijkheden en Evenementen Dominique Windels (SP.A). “Een tip: registreer je met je straat om leuke prijzen te winnen.” Dat kan, want de verrassingskaravaan komt met veel plezier naar je toe. “Het enige dat je hiervoor moet doen is je straat op een originele manier voorstellen, ten laatste op 28 juni. Met een foto, filmpje, gedicht, tekening, cartoon, kunstwerk, elke manier is goed.”

Stad Harelbeke pakt uit met 'Santé ip de congé'
© (Foto GF)

De inzending kan je uploaden op de website van Harelbeke, maar evengoed delen op sociale media met #santeipdeconge en #oarelbekeweireldstad. “Wat je mag verwachten van de verrassingskaravaan blijft natuurlijk nog een verrassing, het is ook niet voor niets de verrassingskaravaan. Je kan in elk geval rekenen op een aperitief waar er nog zeer lang zal over nagepraat worden. Een onvergetelijke ervaring voor de straat én het ideale kader om je buren (nog) beter te leren kennen.”

Via downloads op de website van Harelbeke kan je jouw buren uitnodigen of verwittigen dat je meedoet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier