Stad Brugge op zoek naar uitbater publieke toiletten

Door het evenement Wintergloed (van 22 november tot 5 januari 2020) wordt er alvast druk gezocht naar een kandidaat. © Davy Coghe
Redactie KW

De Stad Brugge zoekt dringend een uitbater voor de publieke toiletten aan Huize Minnewater, kant Begijnenvest. Dit met het oog op het event Wintergloed 2019, dat eind november opent aan het Minnewaterpark.

Onberispelijke uitbating en onderhoud van toiletten en ruimtes. Zo luidt de vraag van Stad Brugge. Het stadsbestuur is op zoek naar een man of vrouw die gedurende het hele jaar instaat voor de uitbating en het onderhoud van de toiletten aan Huize Minnewater. De publieke toiletten zijn elke dag open van 9 uur tot 18.30 uur (in de zomermaanden tot 19 uur).

Door het evenement Wintergloed (van 22 november tot 5 januari 2020) wordt er alvast druk gezocht naar een kandidaat. Die krijgt het exclusief recht tot uitbating vanaf 20 november, met een proefperiode van drie maanden, met een gebruiksrecht voor de volgende vier jaar (stilzwijgend verlengd).

De winterbar zal dagelijks open zijn van 11 tot en met 22 uur, op vrijdag en zaterdag van 11 tot en met 23 uur. Voor de uitbating buiten de opgelegde openingsuren tijdens die periode wordt achteraf, bij naleving van die openingsuren, een eenmalige forfaitaire tussenkomst door de VZW Brugge Plus voorzien van 1.000 euro (incl. btw).

Meer info bij de Dienst Eigendommen, Burg 11, 050 44 80 00 of eigendommen@brugge.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier