Stad Brugge en magazine Feeling stellen shoppingroute voor

© (Foto Davy Coghe)
Redactie KW

Vrouwenmagazine Feeling ontwikkelde een hotspots route in Brugge. Het gaat om een stadsplannetje met parcours langs 44 leuke adresjes in de Brugse binnenstad. Zowel mode, beauty, lifestyle, voeding als gezondheid komen aan bod.

Kooplustigen in Brugge hebben er een nieuwe leidraad bij voor het uitkiezen van leuke adresjes in Brugge. Het magazine feeling ontwikkelde immers een stadsplannetje met een hotspotsroute, met 44 adresjes, en nog een aanvullende shoppingroute. Vooral zaken op vlak van mode, schoonheidszorg, lifestyle, voeding en gezondheid komen aan bod. Ook enkele horecazaken om te verpozen tussen het shoppen door komen aan bod in het nieuwe gidsje. Het plannetjes is vanaf vandaag 5 september te verkrijgen in de deelnemende handelszaken, bij In&Uit Brugge (Concertgebouw) en in de toeristische infokantoren (op de Markt en in het station). Stad Brugge ondersteunt het initiatief en gaat het mee promoten.

“Deze Feeling shoppingroute is volledig coronaproof. Iedereen kan met dit handige plan onze Brugse topadresjes op een veilige manier ontdekken”, stelt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys (SP.A). “Brugge heeft bijzonder veel te bieden. Tijdens dit startweekend bieden heel wat deelnemende zaken hun klanten iets extra aan. Dit gaat van leuke en duurzame gadgets, tot kennismaking met nieuwe merken en ontwerpers, kortingen en iets lekkers. De winkels zijn trouwens ook morgen open want dat is het terug koopzondag.”

Zoals gebruikelijk worden ook dit weekend op zaterdag en ook zondag, zoals elke eerste zondag van de maand, de drukke winkelstraten tussen ‘t Zand en de Markt autoluw gemaakt. Zo kunnen de bezoekers op een vlotte en veilige manier shoppen. Het magazine Feeling deelt trouwens ook 400 goodie bags uit. Je kan er eentje reserveren via www.feeling.be/brugge en een van de komende weken afhalen bij In&Uit in het Concertgebouw. De digitale versie van de shoppingroute en alle verdere info vind je ook op www.brugge.be/feeling-in-the-city.

(PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier