St-Hubert in Wildenburg heet voortaan restaurant Fréline

Redactie KW

Met Fréline is Wildenburg in Wingene opnieuw een horecazaak rijker. Frederik Verhenne en Céline Trio kochten immers het leegstaande restaurant St-Hubert op om er sinds 2 september een combinatie van tearoom en restaurant te brengen.

Onder de naam ‘Fréline’, een samentrekking van de namen Frederik en Céline, wordt een nieuw horecaverhaal geschreven langs de Beernemsteenweg in Wingene. Fredrik Verhenne (32), afkomstig van Wingene en Céline Trio (28), afkomstig van Veldegem, wonen al een tijdje samen in Wingene. Beiden volgden destijds een opleiding in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Frederik is bakker van opleiding en Céline volgde hotelschool. De voorbije 5 jaar werkten ze beiden in Brasserie Vintage in Izegem, maar nu werd hun droom om een eigen zaak uit te baten werkelijkheid.

“Door corona openen we enkele maanden later dan voorzien. In februari kochten we reeds dit pand, maar de renovatie liep uiteraard vertraging op”, legt Frederik uit, die samen met Céline bijzonder trots is op hoe het toenmalige restaurant St-Hubert er nu uitziet. “We hebben het hele interieur en de elektriciteit een stevige opfrisbeurt gegeven en ook de bar is volledig nieuw. Daarnaast is de omheining rond het terras vernieuwd. Later volgen nog nieuwe ramen”, klinkt het verder bij het enthousiaste koppel.

Mooie locatie

Met een groot terras en bijhorende ruime parking vonden Frederik en Céline met St. Hubert de ideale zaak om hun droom te verwezenlijken. Ook de locatie is ideaal, aangezien de zaak op een populaire fiets- en wandellocatie gelegen is in Wildenburg langs de Beernemsteenweg.

Bij Fréline kan je terecht voor een combinatie van tearoom en restaurant. Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er mogelijkheid tot ontbijten vanaf 8.30 uur, lunch vanaf 12 uur en tearoom vanaf 14 uur tot 17 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je er vanaf 18 uur ook dineren. Op maandag en dinsdag is Fréline gesloten. (KDV)

Info: www.freline.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier