De BBC is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. Elk bier van de deelnemende brouwers wordt door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. St.Bernardus Tripel is een traditioneel abdijbier, gebrouwen volgens de klassieke 'Tripel' stijl.

Zaakvoerder/CEO Hans Depypere: "De verschillende medailles die onze bieren wegkaapten op de World Beer Awards afgelopen zomer waren reeds een fantastische erkenning voor de jarenlange inspanningen van ons team. Dat onze Tripel op de Brussels Beer Challenge, voor het tweede jaar op rij bekroond wordt met een gouden medaille maakt mij uitzonderlijk trots."

(AHP)

De BBC is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. Elk bier van de deelnemende brouwers wordt door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. St.Bernardus Tripel is een traditioneel abdijbier, gebrouwen volgens de klassieke 'Tripel' stijl. Zaakvoerder/CEO Hans Depypere: "De verschillende medailles die onze bieren wegkaapten op de World Beer Awards afgelopen zomer waren reeds een fantastische erkenning voor de jarenlange inspanningen van ons team. Dat onze Tripel op de Brussels Beer Challenge, voor het tweede jaar op rij bekroond wordt met een gouden medaille maakt mij uitzonderlijk trots."(AHP)