Vzw's die zorgen voor dieren maar door de coronacrisis in financiële moeilijkheden dreigen te komen, kunnen tot en met zaterdag contact opnemen met het Sprotjesfonds. Deze vzw, die opgericht werd in de nasleep van de zaak-Sprotje, wil hen ter hulp schieten. "Alle dierenvzw's die hulp nodig hebben, kunnen ons contacteren", zegt initiatiefnemer Joshua Dutré. "Dat kan voor tot en met 5 april. Zondag zullen we enkele vzw's selecteren die een stevige schenking zullen ontvangen."

Normaal gezien gaan de fondsen van het Sprotjesfonds rechtstreeks naar dierenartsen voor de verzorging van verwaarloosde of mishandelde dieren. "Maar ook via deze actie komen de centjes uiteindelijk ten goede van beestjes die het nodig hebben", klinkt het.

Het Sprotjesfonds kan je bereiken via de Facebookpagina.

Vzw's die zorgen voor dieren maar door de coronacrisis in financiële moeilijkheden dreigen te komen, kunnen tot en met zaterdag contact opnemen met het Sprotjesfonds. Deze vzw, die opgericht werd in de nasleep van de zaak-Sprotje, wil hen ter hulp schieten. "Alle dierenvzw's die hulp nodig hebben, kunnen ons contacteren", zegt initiatiefnemer Joshua Dutré. "Dat kan voor tot en met 5 april. Zondag zullen we enkele vzw's selecteren die een stevige schenking zullen ontvangen."Normaal gezien gaan de fondsen van het Sprotjesfonds rechtstreeks naar dierenartsen voor de verzorging van verwaarloosde of mishandelde dieren. "Maar ook via deze actie komen de centjes uiteindelijk ten goede van beestjes die het nodig hebben", klinkt het.Het Sprotjesfonds kan je bereiken via de Facebookpagina.