Sportraad en stadsbestuur huldigen verdienstelijke sporters in Lo-Reninge

De kampioenen, laureaten, leden van de sportraad en gemeentebestuur samen op de foto. © KVCL
Redactie KW

De sportraad van Lo-Reninge en het stadsbestuur zetten vrijdagavond de verdienstelijke sporters van Lo-Reninge in de bloemetjes tijdens de eerste editie van de ‘Sportlaureatenavond’.

Eerst werden de kampioenen van de erkende sportclubs van Lo-Reninge gehuldigd. Daarna kwamen de sporters aan de beurt die in 2015 opmerkelijke sportieve prestaties lieten optekenen. Die eer was weggelegd voor de zwemmers Justine Cobbaert en Cis Huyghe, veldrijder Tim Vandekerckhove en ponyrijdster Feline Mersseman. Marc Piepers kreeg de ‘Trofee voor sportverdienste’ voor zijn jarenlange inzet binnen Jeugdvoetbal Lo-Reninge. Hij stampte de voetbalploeg vijftien jaar geleden uit de grond. De club telt momenteel 280 leden. Het eerst elftal, dat aantreedt in vierde provinciale A, bestaat volledig uit eigen jeugdproducten. Een gezellige receptie sloot de eerste editie van de sportlaureatenavond af.

(KVCL)

De sportlaureaten met van links naar echts schepen van Sport Johan Matthys, Tim Vandekerckhove, Feline Mersseman, Justine Cobbaert, Cis Huyghe, Marc Piepers en voorzitter van de sportraad Filip Mersseman.
De sportlaureaten met van links naar echts schepen van Sport Johan Matthys, Tim Vandekerckhove, Feline Mersseman, Justine Cobbaert, Cis Huyghe, Marc Piepers en voorzitter van de sportraad Filip Mersseman.© KVCL

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.