Sportraad Dentergem pakt uit met bloesemwandeling

Redactie KW

De gemeentelijke sportraad pakt uit met een bloesemwandeling met verschillende routes.

De wandeling loopt van donderdag 15 april tot en met zaterdag 15 mei. Wandelaars kunnen genieten van een uitgepijlde bloesemwandeling binnen de gemeente Dentergem. Er is keuze uit drie routes van 4,5 km, 9 km of 14 km. De route van 4,5 km start aan de parking Baliekouter, de routes van 9 km en 14 km starten beiden aan de sporthal van Markegem. De wandeling loopt deels door de boomgaarden en langs privédomeinen. De wandelkaarten kunnen afgehaald worden vanaf 15 april in de sporthal langs de Brouwerijstraat, of gedownload via www.routeyou.be/dentergem .

De organisatie roept op om onderweg mooie foto’s te nemen. Die kunnen nadien gedeeld worden op de Facebook- of Instagrampagina met de vermelding #dentergembloesem. Als beloning krijgen de deelnemers een gratis goodiebag met leuke spullen die men kan afhalen in de sporthal van Dentergem, voor maandag 31 mei. Dit kan na afspraak of tijdens de voorziene openingsuren. Mensen die geen gebruikmaken van sociale media kunnen foto’s doormailen naar sport@dentergem.be . Meer info kan men verkrijgen via 051 57 55 28. (NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten