De mooiste sprong en de hoogste spetters... dat zijn de twee belangrijkste criteria waarop de jury op zondag 22 december de kandidaten zal beoordelen tijdens de preselecties van het allereerste BK Bommetje in Sportoase.

Iedereen kan deelnemen aan dit prachtige event! Er zijn drie leeftijdscategorieën en drie locaties waar de preselecties zullen plaatsvinden, onder meer in Roeselare. Elke deelnemer mag maximaal vijf keer springen en wordt beoordeeld door een professionele jury.

De inschrijvingen lopen alvast binnen. Zo kan iedereen, jong, oud, man of vrouw via de website van Sportoase, www.sportoase.be. De selecties vinden plaats van 14 tot 16 uur.

De drie beste bommetjesmakers van elke categorie (-10, 10-16j, 16+) stoten door naar de grote finale op donderdag 2 januari 2020 in Sportoase Philipssite (Leuven).

https://www.sportoase.be/nl/nieuws/bk-bommetje-springen.

(TD)

De mooiste sprong en de hoogste spetters... dat zijn de twee belangrijkste criteria waarop de jury op zondag 22 december de kandidaten zal beoordelen tijdens de preselecties van het allereerste BK Bommetje in Sportoase. Iedereen kan deelnemen aan dit prachtige event! Er zijn drie leeftijdscategorieën en drie locaties waar de preselecties zullen plaatsvinden, onder meer in Roeselare. Elke deelnemer mag maximaal vijf keer springen en wordt beoordeeld door een professionele jury. De inschrijvingen lopen alvast binnen. Zo kan iedereen, jong, oud, man of vrouw via de website van Sportoase, www.sportoase.be. De selecties vinden plaats van 14 tot 16 uur. De drie beste bommetjesmakers van elke categorie (-10, 10-16j, 16+) stoten door naar de grote finale op donderdag 2 januari 2020 in Sportoase Philipssite (Leuven). https://www.sportoase.be/nl/nieuws/bk-bommetje-springen.(TD)