Sportkampioenen gehuldigd in Izegem

Op de foto zien we v.l.n.r. Beny Verbeke, Kristien Allary, Jan Vansteenkiste, Frank Bruyneel, Gianni Vermote, schepen van Sport Kurt Grymonprez en Darlin Depuydt. © (Foto KA)
Redactie KW

De Leest in Izegem was volzet voor de jaarlijkse huldiging van de sportkampioenen. Twee leden van ISO Gym en een triatlete van ITC gingen met de hoofdprijzen lopen.

Van regionale titels tot zelfs wereldtitels: Izegem heeft een heel pak atleten die jaar na jaar de prijzen aan elkaar sporten. Atletiekvereniging FLAC, LRV Ponyclub Sint-Tillo en Life Danscenter waren de veelvraten onder de prijswinnaars.

Gianni Vermote, gewichtheffer bij ISO Gym, won de prijs van sportman van het jaar. Hij won heel wat wedstrijden dit jaar, met als hoogtepunten het wereldkampioenschap squat equipped en deadlift equipped bij de masters -100 kilogram. Leen Vanden Daelen, triatlete bij ITC, haalde het van ploeggenote Ine Couckhuyt voor de titel van Sportvrouw van het jaar. Vanden Daelen won het Europees kampioenschap halve triatlon bij de dames 30-34 jaar.

De sportverdienste van het jaar, een prijs gekozen door de leden van de sportclubs, ging dit jaar naar Jan Vansteenkiste, de eigenaar en trainer bij ISO Gym. Al jaar en dag is hij daar het aanspreekpunt van veel atleten en hij blijft gedreven door de fitnessmicrobe.

(KA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier