Sportieve Okra-leden fietsen, wandelen (en sneukelen) in en rond Keiem

Redactie KW

Dinsdag werden alle sportieve fiesters en wandelaars door Okra Keiem en Okra gewest uitgenodigd voor de 7de regionale fiets-en wandelhappening.

Tussen 13 en 14 uur kon iedereen starten aan OC De Kring in Keiem voor een bewegwijzerde fietslus van 16 km met 3 sneukels en een wandellus van 4 km, ook met 3 sneukels.

Voor wie nog zin had om iets meer te fietsen of wandelen werd een extra lus uitgetekend. De sneukels zijin hapjes onderweg, een appel, een wafel en als laatste, terug bij OC De Kring een ijsje. Okra-leden van het hele gewest Oostende-Veurne -Diksmuide kwamen meefietsen en -wandelen. Een totaal van 300 deelnemers werd geteld en 18 medewerkers zorgden dat alles verliep zoals het hoorde. “Er waren zelfs mensen van Nieuwpoort die in de voormiddag vertrokken waren, in OC De Kring picknickten, de tocht meefietsten en dan nog terug naar Nieuwpoort fietsten” vertelt regioscretaris van OKRA, Hubert Martens.

(ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten