Sportdienst Kortemark trakteert op gratis T-shirt ‘Blij dat je in mijn team zit’

Er zijn verschillende manieren om een T-shirt te bemachtigen. © gf
Patrick Staudt

De gemeentelijke sportdienst van Kortemark liet T-shirts bedrukken in de nieuwe huisstijl en met de baseline ‘Blij dat je in mijn team zit’. Er zijn verschillende manieren om er eentje te bemachtigen.

De gemeente Kortemark sleepte voor het derde jaar op rij de #SportersBelevenMeer-award van Sport Vlaanderen in de wacht. “Dat danken we uiteraard ook voor een stuk aan de Kortemarkse bevolking die best wel in grote getale aan sport doet”, luidt het dankbaar.

Om nog meer inwoners aan het sporten of het bewegen te krijgen, lanceert de sportdienst nu een wedstrijd waarbij plaatselijke sporters als ambassadeurs en ambassadrices fungeren. Wie zijn of haar mooiste sport- en bewegingsfoto’s of -video post op de sociale media, mét de hashtags #sportersbelevenmeer en #KortemarkSport, maakt kans op zo’n T-shirt. Hopelijk kan elke post ook weer andere sporters inspireren om hun sportbeleving te delen of nog anderen aanzetten tot sporten.

Om ter strafst op Strava

Ook wie sinds 2019 aan minstens twee loopwedstrijden deelnam, ongeacht waar, mag zich aan zo’n T-shirt verwachten. Sportievelingen die daarvoor in aanmerking komen, mogen een mailtje sturen naar sport@kortemark.be of de sportdienst contacteren op 051 56 61 08. Ze mogen Sportdienst Kortemark uiteraard ook een privébericht sturen via Facebook.

“Naast deze initiatieven zitten er nog meer acties in de pipeline rond de campagne #BlijDatJeInMijnTeamZit”, zegt sportfunctionaris Dieter Cappelle. “Zo willen we alle gebruikers van Strava uit Groot-Kortemark graag in één Kortemarks Strava-team bundelen, zodat we elkaar met zijn allen sportief kunnen uitdagen. We zullen de plaatselijke sportverenigingen ook oproepen om filmpjes te maken voor hun leden en/of inwoners te laten blijven bewegen. Als ze de hashtags #KortemarkSport en #sportersbelevenmeer gebruiken wanneer ze dit op de sociale media posten, zullen we ze (gespreid) promoten op de Facebookpagina van de Kortemarkse Sportdienst.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.