Elke maandag, woensdag en donderdag staan de fietsen klaar om met hippe muziek en onder begeleiding te sporten. Jong en minder jong kan aan de conditie werken, van 19 tot 20 uur.

Wie interesse heeft kan nog inschrijven en onmiddellijk starten op 1 oktober, want dan staat de eerste sessie op het menu.

Uiteraard wordt gekozen voor een coronaveilige opstelling van de fietsen. Spinning is indoor fietsen op het ritme van muziek en er is begeleiding van gemotiveerde lesgevers.

Inschrijven doe je op de website van de gemeente Ardooie www.ardooie.be/inschrijvingen

(JM)

Elke maandag, woensdag en donderdag staan de fietsen klaar om met hippe muziek en onder begeleiding te sporten. Jong en minder jong kan aan de conditie werken, van 19 tot 20 uur.Wie interesse heeft kan nog inschrijven en onmiddellijk starten op 1 oktober, want dan staat de eerste sessie op het menu.Uiteraard wordt gekozen voor een coronaveilige opstelling van de fietsen. Spinning is indoor fietsen op het ritme van muziek en er is begeleiding van gemotiveerde lesgevers.Inschrijven doe je op de website van de gemeente Ardooie www.ardooie.be/inschrijvingen (JM)