De inwoners van Spiere-Helkijn waren welkom op de officiële opening van de Hondenspeelweide, die zich naast het hoofdterrein van de plaatselijke voetbalclub FC Jong Helkijn bevindt. Het openingsfeest was alvast een groot succes, want meer dan vijftig mensen tekenden er present.

Ter gelegenheid werden de vijftig dieren en hun baasjes in de bloemen gezet met een rasechte én gratis fotoshoot. Omwille van de veiligheid werd wel gevraagd om de honden aan de leiband te houden. Ook werden de bezoekers aangemaand om aandachtig het reglement te lezen vooraleer ze de Hondenspeelweide zouden betreden. In dat reglement staan alle regels haarfijn uitgelegd. Voor eventuele schade zijn de begeleiders van de dieren zélf verantwoordelijk.

(JS)

De inwoners van Spiere-Helkijn waren welkom op de officiële opening van de Hondenspeelweide, die zich naast het hoofdterrein van de plaatselijke voetbalclub FC Jong Helkijn bevindt. Het openingsfeest was alvast een groot succes, want meer dan vijftig mensen tekenden er present.Ter gelegenheid werden de vijftig dieren en hun baasjes in de bloemen gezet met een rasechte én gratis fotoshoot. Omwille van de veiligheid werd wel gevraagd om de honden aan de leiband te houden. Ook werden de bezoekers aangemaand om aandachtig het reglement te lezen vooraleer ze de Hondenspeelweide zouden betreden. In dat reglement staan alle regels haarfijn uitgelegd. Voor eventuele schade zijn de begeleiders van de dieren zélf verantwoordelijk. (JS)