Spiegels voor Instagram en rustruimte: Ring Shopping steekt toiletten in het nieuw

Kasper Deforche en Brenda Lombary stellen trots het nieuwe toilet- en verzorgingsblok voor. © LOO
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

‘Bij Ring Shopping zit je steeds op je gemak’. Met die slogan opende het Ring Center Kortrijk een nieuwe toiletten- en verzorgingsoase recht tegenover Intermezzo. Tezelfdertijd openden drie nieuwe winkels.

De gloednieuwe toilet- en verzorgingsoase is niet zomaar enkele toiletten. “We bieden 150 vierkante meter aan toiletten voor dames, heren en mensen met een beperking. Maar we spelen ook in op de noden van onze bezoekers. Zo is er een familiekamer met toilet en wastafel op kindermaat, een comfortabele ruimte waar mama’s in alle rust borstvoeding kunnen geven, gezellige rustruimtes én lockers. Er zijn ook instagrammable spiegels“, duidt Brenda Lombary, manager van Shopping Center.

De spiegels zijn perfect voor Instagram-foto's!
De spiegels zijn perfect voor Instagram-foto’s!© gf

Er zijn zes toiletten voor dames, drie voor heren en ook vier toiletten en een volledig uitgerust toilet voor personen met een beperking. “Dit allemaal in een stijlvol en rustgevend kader. Het zijn misschien wel de mooiste toiletten van de regio. Naast de nieuwe speel- en relaxzone en de gemakkelijke borden om je weg te vinden, is dit het begin van vele veranderingen. De vergunning is namelijk binnen voor de renovatie van de gevel”, zegt ceo Kasper Deforche.

De toiletten zijn voorzien van ludieke opschriften.
De toiletten zijn voorzien van ludieke opschriften.© gf

Op 29 november komt René Opsedee, de toilet-dj van onder meer Tomorrowland, zalige deuntjes draaien. Bovendien wordt een toiletbezoek beloond met kortingen in de winkels. Klanten betalen bij het binnenkomen een halve euro en krijgen een voucher. Met deze voucher kunnen ze kortingen bekomen in de tot nu toe 20 deelnemende winkels.

René Opsedee, de toilet-dj van onder meer Tomorrowland, komt op 29 november het nieuwe toiletblok feestelijk inhuldigen.
René Opsedee, de toilet-dj van onder meer Tomorrowland, komt op 29 november het nieuwe toiletblok feestelijk inhuldigen.© gf

Verder raakte nog bekend dat er nieuwe winkels de deuren openen: Boetiek Keya, IJs- en wafelbar Waffelino en Di & Planet Parfum.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier