Dat de spelers van KV Kortrijk een groot hart hebben, is al langer geweten. Dinsdag trok de volledige A-kern tijd uit voor een bezoekje aan 29 kinderen in AZ Groeninge. Ze hadden voor elk kindje een knuffelkussen mee.

Ook Xander (5) uit Waregem was bij de gelukkigen. "Hij ziet de spelers voor de tweede keer. Vorig jaar lag hij hier ook", zegt zijn mama. Xander kreeg het bezoek van de spelers Charis Charisis, Kristof D'Haene en Hines-Ike Brendan. "Ik ben zeer blij", glundert Xander. "Het is altijd leuk als je die kindergezichtjes ziet openbloeien", aldus Kristof D'Haene.

(PVH)

Dat de spelers van KV Kortrijk een groot hart hebben, is al langer geweten. Dinsdag trok de volledige A-kern tijd uit voor een bezoekje aan 29 kinderen in AZ Groeninge. Ze hadden voor elk kindje een knuffelkussen mee.Ook Xander (5) uit Waregem was bij de gelukkigen. "Hij ziet de spelers voor de tweede keer. Vorig jaar lag hij hier ook", zegt zijn mama. Xander kreeg het bezoek van de spelers Charis Charisis, Kristof D'Haene en Hines-Ike Brendan. "Ik ben zeer blij", glundert Xander. "Het is altijd leuk als je die kindergezichtjes ziet openbloeien", aldus Kristof D'Haene.(PVH)