Spelers en entourage Decospan VT Menen gehuldigd op het stadhuis: “Mooie reclame voor onze stad”

De spelers en entourage van Decospan VT Menen tijdens de ontvangst op het stadhuis. © MPM
Maxime Petit
Maxime Petit Sportmedewerker

Anderhalve maand na het bereiken van de titelfinales werden de spelers, bestuur en een paar supporters van Decospan VT Menen ontvangen op het stadhuis. Het stadsbestuur had mooie woorden voor de troepen van Frank Depestele.

“Jullie hebben Menen dankzij jullie uitzonderlijke prestaties nog beter op de kaart gezet”, zei een trots schepen van Sport Kasper Vandecasteele. “Het was in een zinderende sfeer met heel wat enthousiaste supporters dat jullie dit sportieve hoogtepunt konden bereiken. Ik heb ook zelf een paar keer intens meegeleefd en gesupporterd. Het heeft onze stad mooie reclame opgeleverd.”

Kapitein Jelle Sinnesael werd ook nog eens in de kijker gezet. De Wevelgemnaar begint straks aan zijn 15de seizoen bij Menen. “Maar het wordt meteen ook mijn laatste als speler”, voegde het clubicoon er meteen aan toe. “Het is mooi geweest en ik ga nog zoveel mogelijk proberen te genieten.”

Na het plechtige gedeelte gingen spelers en medewerkers naar Geluwe waar ze getrakteerd werden op een barbecue. Ook de nieuwe spelers die in het land zijn, maakten kennis met hun nieuwe ploegmaats.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier