Speel deze zomer live op tv mee met quiz Slimste Filou

Vanuit Michelle's Pub zal er live gequizd worden met v.l.n.r. Bruno Lambert, Xavier Vanhonsebrouck, Dominique Stove en Koen Beirnaert. (foto Frank) © Frank Meurisse
Wouter Vander Stricht

De Brouwerij Vanhonsebrouck proefstoomde in volle lockdown al met de online quiz ‘Slimste Filou’, in de zomer krijgt dit nu een vervolg. En wat voor een. Op acht maandagavonden startend op 29 juni en eindigend op 31 augustus kun je meedoen met de quiz.

Die wordt vanuit Michelle’s Pub live uitgezonden op Focus-WTV. Meespelen kan eenvoudig met de smartphone. Je installeert de app Kahoot en je kan aan de slag. Ook heel wat bekende koppen zoals Marijn Devalck, Martin Heylen, Wim Opbrouck, Sebastien Dewaele, Wim Willaert, Kamagurka,… zullen om beurt in de jury komen zetelen. Voorzitter van de jury is Dominique Stove die ook de quiz in elkaar stak. “Er zijn vier rondes, waarbij ook altijd een themaronde. De eerste themaronde zal West-Vlaanderen zijn”, verklapt hij al.

Presentator Bruno Lambert

De presentatie is in handen van Bruno Lambert. Ook Koen Beirnaert werd ingehuurd als huis-dj. “Je hebt tussen de vragen wat tijd om te antwoorden en Koen zal dan een liedje draaien. Die song biedt meestal nog een extra tip die je naar het correcte antwoord kan leiden.” Primeur is dat de quiz live op tv wordt uitgezonden.

Studio

“Focus-WTV heeft in de ‘oude’ Michelle’s Pub een studio gebouwd, ondertussen is men de nieuwe Michelle’s Pub aan het installeren in de vroegere brasserie. Je kunt live op tv volgen of ook via het livestreamingkanaal. De quiz bevat gezinsvriendelijke vragen en is niet bestemd voor beroepsquizzers. Telkens vallen zowat 15 mensen in de prijzen, er zijn 480 blikken Filou te winnen en de weekwinnaar mag ook voor 200 euro komen consumeren in Michelle’s Pub.” (WVS)

www.slimstefilou.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier