Spar in Wervik bezorgt 800 bewoners en medewerkers van WZC’s een chocoladepakket

In woon- en zorgcentrum Mater Amabilis waren ze erg tevreden.© gf
In woon- en zorgcentrum Mater Amabilis waren ze erg tevreden.© gf
Redactie KW

De nieuwe geranten van de supermarkt Spar in de Geluwestraat in Wervik gaven zaterdag meer dan 800 bewoners en personeelsleden van diverse woonzorgcentra en andere zorginstellingen naar aanleiding van Sinterklaas een chocoladepakket.

“Een aangename verrassing en leuke attentie die deugd doet”, aldus voorzitter Lien Deblaere (SP.A) van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik.

De gelukkigen waren niet alleen het woon- en zorgcentrum Mater Amabilis en de woonzorgcentra Het Pardoen en Ter Beke (Geluwe). Ook in het gewezen Sint-Janshospitaal op de Steenakker ging men langs met al dat lekkers. Naast de ouderen van groepswonen De Compagnie werd daar ook de campus van het Jan Yperman Ziekenhuis bezocht. Ook de woon- en leefbuurt Triamant in de Wervikstraat in Geluwe kwam aan bod.

Adjunct-directeur Dieter Durnez van de vzw O2 in de Speiestraat kwam de chocoladepakketten aan de winkel afhalen. De kinderen en tieners van deze Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg en Integrale Jeugdhulp zijn enorm dankbaar. De diverse woonzorgcentra en andere zorginstellingen ontvingen tijdens de eerste lockdown van diverse instanties ook heel wat attenties, onder meer bloemen.

(ED)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier