Spar aan Engelse Wandeling in Kortrijk binnenkort in een nieuw jasje

Eigenaars Delphine en Marijn kijken uit naar de opening van de nieuwe winkel.© FM
Eigenaars Delphine en Marijn kijken uit naar de opening van de nieuwe winkel.© FM
Redactie KW

De Spar in de Engelse Wandeling wordt volledig herbouwd. Binnenkort zal er een nieuwe en grotere winkel openen achter de bestaande winkel. “We kunnen bijna niet wachten om onze klanten voor te stellen aan de nieuwe winkel”, spreken de eigenaars Delphine en Marijn Meul enthousiast uit.

Twee weken geleden zijn de werken in de Engelse Wandeling begonnen. Op dit moment wordt het gebouw achter de bestaande winkel afgebroken, zodat er een volledig nieuwe Spar kan komen. De verkoopoppervlakte van de nieuwe winkel zal ongeveer dubbel zo groot zijn als de bestaande winkel. Tenslotte zal de oude winkel volledig verdwijnen en getransformeerd worden naar een grote parking voor de klanten. Ondanks alle werken zal de winkel gedurende de hele periode kunnen openblijven. “Doordat we de nieuwe winkel naast onze bestaande winkel bouwen, moeten we niet echt sluiten. Wanneer de nieuwe winkel volledig af is, gaan we wel één week sluiten om te verhuizen. We kijken er erg naar uit”, vertelt Delphine, die niet precies kan zeggen wanneer die week sluit zal vallen.

Plaats te weinig

Zowel de medewerkers als eigenaars kijken uit naar de opening van de nieuwe winkel. “We zaten vast”, legt Delphine uit. “Wanneer we promo’s mooi wilden opstellen of we hadden nieuwe producten, dan hadden we plaats te weinig.”

De eigenaars willen met hun nieuwe winkel meer ruimte geven aan de klanten en zo inzetten op beleving. “We willen dat de klanten op hun gemak boodschappen kunnen doen”, besluit Delphine. (Fauve Martinez)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.