Soroptimist schenkt 8.000 euro aan scholen voor aankoop laptops

Met het geld van de serviceclub kunnen de scholen extra computermateriaal aankopen. © SB
Redactie KW

Serviceclub Soroptimst schenkt 8.000 euro aan twee Roeselaarse scholengroepen voor de aankoop van laptops voor kwetsbare kinderen.

“Er is in het onderwijs nood aan extra middelen voor de aankoop van laptops, voor kinderen die daar thuis niet over beschikken”, klinkt het bij de Roeselaarse serviceclub Soroptimist.

“We steunen daarom twee Roeselaarse scholengroepen. We schenken een bedrag van 4.000 euro aan de leerlingen van de vrije lagere scholen van scholengroep Arkorum en geven even veel aan de leerlingen van het secundair onderwijs van scholengroep Sint-Michiel.”

“Bovendien roepen wij iedereen op om oude laptops, pc’s of iPads binnen te brengen bij scholengroep Sint-Michiel in de Kattenstraat 33 in Roeselare. Deze laptops worden opnieuw geconfigureerd en aan kansarme gezinnen bezorgd via de scholen. Het is wel belangrijk dat de schenkers alle data verwijderen en ook de voedingskabels meeleveren.”

Info: Johan De Cock: 0478 79 89 04 of johan.decock@sint-michiel.be.

(PS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten