Nadat verschillende mensen gedurende de coronacrisis op Facebook al voorstelden om een handje te helpen bij het boodschappen doen, gaat men in sommige straten nog een stapje verder met een Facebookgroep per straat.

Facebookgroep 'De Neerbeekstraat'

Nathalie Garrein, die in de Neerbeekstraat in Bissegem woont, startte zaterdag een Facebookgroep op voor de inwoners van haar straat.

Met de volgende woorden startte ze haar groep 'De Neerbeekstraat': "Laten we van onze buurt in deze vreemde en moeilijke tijd een solidaire, behulpzame en gezellige buurt maken. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kan iemand boodschappen voor je doen? Of wil je gewoon iets delen? Welkom!" Er zullen ongetwijfeld nog buurten of straten volgen met zo'n initiatief.

(EDB)

Nadat verschillende mensen gedurende de coronacrisis op Facebook al voorstelden om een handje te helpen bij het boodschappen doen, gaat men in sommige straten nog een stapje verder met een Facebookgroep per straat.Nathalie Garrein, die in de Neerbeekstraat in Bissegem woont, startte zaterdag een Facebookgroep op voor de inwoners van haar straat.Met de volgende woorden startte ze haar groep 'De Neerbeekstraat': "Laten we van onze buurt in deze vreemde en moeilijke tijd een solidaire, behulpzame en gezellige buurt maken. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kan iemand boodschappen voor je doen? Of wil je gewoon iets delen? Welkom!" Er zullen ongetwijfeld nog buurten of straten volgen met zo'n initiatief.(EDB)