"Onze ouderen zijn dan misschien even afgesloten van de buitenwereld, maar toch willen wij zo op een contactloze manier bij hen binnenkomen", zeggen de JONG CD&V'ers. Daarom schreven ze postkaartjes met een hoopvolle en positieve boodschap voor elk van de bewoners. Een klein, maar vooral menselijk gebaar. "Zo hopen we toch een beetje sociaal contact tot de bewoners te brengen. We roepen ook iedereen in onze stad op, om hetzelfde te doen."

Uiteraard werd er goed opgelet dat via de kaartjes geen besmetting mogelijk was, en werden de handen grondig gewassen voor het schrijven en voor het afgeven aan het woonzorgcentrum, laten de JONG CD&V'ers nog weten. "Solidariteit en respect naar de ouderen toe is voor ons zeer belangrijk." Zegt voorzitter JONGCD&V Diksmuide Stijn Bekaert.

"Onze ouderen zijn dan misschien even afgesloten van de buitenwereld, maar toch willen wij zo op een contactloze manier bij hen binnenkomen", zeggen de JONG CD&V'ers. Daarom schreven ze postkaartjes met een hoopvolle en positieve boodschap voor elk van de bewoners. Een klein, maar vooral menselijk gebaar. "Zo hopen we toch een beetje sociaal contact tot de bewoners te brengen. We roepen ook iedereen in onze stad op, om hetzelfde te doen."Uiteraard werd er goed opgelet dat via de kaartjes geen besmetting mogelijk was, en werden de handen grondig gewassen voor het schrijven en voor het afgeven aan het woonzorgcentrum, laten de JONG CD&V'ers nog weten. "Solidariteit en respect naar de ouderen toe is voor ons zeer belangrijk." Zegt voorzitter JONGCD&V Diksmuide Stijn Bekaert.