Soirée Féminine blaast vijf kaarsjes uit

Lien Devloo, Charlotte Deltombe, Alien Vandaele en An-Sofie Goderis van Best Pittig Koksijde bij Mia Verschave van Elora vzw. © WVH
Redactie KW

Woensdagavond vond de vijfde editie van Soirée Féminine plaats in Wulpen. De pop-upbeurs van Best Pittig Koksijde was ook bij deze jubileumeditie op voorhand uitverkocht, met 350 bezoekers voor 26 standhouders. De opbrengst gaat deze keer naar Elora vzw uit Nieuwpoort.

Woensdagavond kregen de bolides in de showroom van Garage Marrannes opnieuw het gezelschap van 350 pittige dames. Zij konden er alvast inspiratie opdoen voor hun kerstcadeaus bij de 26 standhouders; eveneens allemaal van het vrouwelijke geslacht. Het ging deze keer van speelgoed tot lederwaren, kledij, kaartjes, keramiek, schoonheidsproducten en nog veel meer. Bovendien konden de dames er ook aanschuiven voor garnaalkroketjes, broodjes, hapjes, gebak of cocktails.

Lokaal en duurzaam

“Onze Soirée Féminine is duidelijk uitgegroeid tot een vaste waarde in de agenda’s van veel vrouwen uit de streek. Het is dan ook een ideale gelegenheid om eens met de vriendinnen op stap te gaan en gezellig bij te kletsen”, weten ze bij het bestuur van Best Pittig. “Deze keer lag onze focus bij de keuze van de standhouders op lokaal en duurzaam. Ook ons goede doel gingen we opnieuw niet ver zoeken. Elora is een centrum voor ambulante revalidatie uit Nieuwpoort. Veel jonge moeders uit onze doelgroep krijgen hiermee te maken, dus willen we dit volop steunen.”

Cheque

Elora had zelf ook een stand, waar de medewerkers wenskaarten en pakketjes confituur verkochten. Best Pittig schenkt de volledige opbrengst van de avond aan het centrum, samen met de inhoud van alle ‘rospotten’ die de voorbije maanden in tal van handelszaken in de regio stonden opgesteld. Daarin kun je nog tot eind december je kleingeld kwijt. Daarna zal de cheque overhandigd worden aan Mia Verschave, de vestigingscoördinator van het centrum in Nieuwpoort.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier