Ze trekken de baan op met "babbeltjesssoep" om mensen terug bij elkaar te krijgen. Deze voormiddag waren ze gast op de Nieuwe wijk en het Sanislasplein in Beselare. Roepend met een megafoon maakten ze de buurt wakker om een tas gratis soep met koek te komen drinken, overigens mochten ook toevallige voorbijgangers van deze heerlijke soep genieten bij een babbel.

En het bleek dat mensen met een soepje en een koekje in de hand duidelijk elkaar terug vinden en de buren elkaar beter kennen. Het OCMW kan tevens bij deze ronde genieten van de hulp 'T Zunnetje", dat aangesloten is bij de Welzijnsschakel.

(ZB)

Ze trekken de baan op met "babbeltjesssoep" om mensen terug bij elkaar te krijgen. Deze voormiddag waren ze gast op de Nieuwe wijk en het Sanislasplein in Beselare. Roepend met een megafoon maakten ze de buurt wakker om een tas gratis soep met koek te komen drinken, overigens mochten ook toevallige voorbijgangers van deze heerlijke soep genieten bij een babbel.En het bleek dat mensen met een soepje en een koekje in de hand duidelijk elkaar terug vinden en de buren elkaar beter kennen. Het OCMW kan tevens bij deze ronde genieten van de hulp 'T Zunnetje", dat aangesloten is bij de Welzijnsschakel.(ZB)