Social media bureau AdFrame en productiehuis Havenkop starten samen internationaal videokanaal “What Happens”

© (Foto GF)
Redactie KW

Op vrijdag 5 november lanceren AdFrame en Havenkop, beide gevestigd in Roeselare, het online video-kanaal “What Happens”. De twee bedrijven willen met korte Engelstalige video’s interessante weetjes bij het internationale publiek brengen.

Elke video begint telkens met een vraag die begint met “What Happens” zoals “What happens if you swallow chewing gum?”; waarna de vraag op een leuke en educatieve manier wordt beantwoord. Het kanaal zal te vinden zijn op TikTok, Facebook, Instagram en YouTube onder de naam “What Happens”.

“Als productiehuis maken we regelmatig social media content voor onze klanten. Daarom leek het ons een leuke uitdaging om samen met AdFrame een kanaal op te starten met eigen content. We zijn direct mee op de kar gesprongen om dit boeiend avontuur te starten”, aldus Tim Aernoudt, Vertegenwoordiger bij Havenkop.

“Na het internationale success van TikTok zien we dat meer en meer sociale media platformen focussen op verticale ‘short-format’ videos. Hierop internationaal inspelen is een unieke kans en primeur voor onze twee Vlaamse bedrijven”, vertelt Maxime Hinnekens, zaakvoerder bij AdFrame.

https://www.tiktok.com/@whathappens/

https://www.youtube.com/whathappens/

https://www.facebook.com/WhatHappens/

https://www.instagram.com/whathappens/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier